20. aprill – Lüneburg






See oli huvitav päev. Pidime hommikul minema Hannoveri Anna-Siemensi kooli ja õhtul Lüneburgi. Rongiajad olid välja vaadatud, Hannoveri ülikoolist saadud postrid pakitud, ja vaim valmis, aga ...

Helin kurtis jalas valu. Pereõde soovitas EMOsse jalga näitama minna. Otsustasime teda toetada ning saatsime ta ilusti kohalikku haiglasse ja liikusime ise tagasi hotelli poole, et seal mitte liigset segadust tekitada. 

Hiljem selgus, et Helinil läheb pisut aega. Kuna Helinita Hannoveri ei tahtnud minna, siis otsustasime Uelzeniga pisut tutvuda. Olenemata halvast ilmast, mis kolmandat päeva järjest jahe ja kohutavalt tuuline, oli ringkäik päris tore.

EMOs läks kauem ja Hannoveri linn ajas sel päeval läbi meieta. Kuulasime Helini ülevaate haiglas veedetud päevast ära ja suundusime Lüneburgi rongile. 

Lüneburgis võttis meid vastu Sebastian Schaar,  kes oli meie ametlik võõrustaja. Algselt pidi meiega Lüneburgis liituma ka Rebecca Moldenhauer, kelle eestvedamisel kogu "Slow Down Fast Fashion" projekt toimus, aga temal juhtus ratsutamisel väike õnnetus ja nii seiklesime koos Sebastianiga. Ta tegi meile põhjaliku ringkäigu linnas. Oli väga huvitav ja ilus. Sõime kohalikus pubis õhtust. Aeg lendas kiiresti ning rongile pidime pool teest jooksma. Kuigi jõudsime hotelli eelmistest päevadest hiljem, ei olnud väsimus niivõrd kurnav, ju hoidis toredalt veedetud õhtu tuju üleval.


Comments

Popular Posts